2018-02-20 14:00:18• hírek • Oszkó Viktória

Hit és Gyógyítás: meglepetés koncert az Amulett Trióval

Ismét itt a hónap vége, ismét itt az utolsó péntek, úgyhogy újabb Hit és Gyógyítás előadást tartanak a Németi református templom gyülekezeti termében. A mottó változatlan: a hívő beteg könnyebben gyógyul, a hívő orvos könnyebben gyógyít.

Február 23-án, este 18:00 órától szeretettel várják az érdeklődőket a rendezvényre, vallási, politikai és etnikai hovatartozástól függetlenül. Az esemény hit részének meghívottja ezúttal Simon Kornél magyar ajkú görögkatolikus esperes, az orvosi rész vendégelőadója pedig Dr. Bzduch Zsolt neurológus szakorvos lesz.


Az orvosi beszélgetés központi témája a fejfájás lesz. A doktor úr  ismerteti majd a fejfájás különböző típusait, az azokkal kapcsolatos általános tudnivalókat, beszél majd a lehetséges megelőzési formákról és természetesen a kezelési lehetőségekről is, mindezt közvetlen, közérthető és modern stílusban.


Az este hangulatfelelőse az Amulett Trió lesz, akik filmzenés koncerttel és még sok-sok más meglepetéssel készülnek. A keresztényi alázatosságot Szigetlankáról Papp Krisztina csempészi majd be az este hangulatába. A Szent-Györgyi Albert Társaság is különlegességgel készül: egy régi hagyomány újraélesztésével szeretné megörvendeztetni a gyülekezetet. Mindezek mellett a kötetlen beszélgetés sem marad el, amelyen részt lehet majd venni interaktív módon, közösen, de lehetőség lesz a diszkrét, személyes konzultációra is.


A szervezők meglepetésekkel és szeretetvendégséggel várják az érdeklődőket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: